Zimní horoskop ČR 2020 – 21. 12. 2020 11:02:20 SEČ Praha

Již dlouho jsem neměl čas a chuť se dívat do budoucnosti. Teď jsem získal chvíli čas. Tak copak nás čeká v čase vánočním a zimním?

Horoskop
Horoskop zimního slunovratu 2020ČR

Tento horoskop vypovídá o tom, že krize, jejíž příčiny leží již v roce 2018, zdaleka není na ústupu.

Pluto ve XII domu na 24° Kozoroha ukazuje na to, že lidé svoji neutěšenou situaci a hospodářskou krizi začínají řešit únikem mimo realitu ať již tím, že se ještě více zadluží, únikem k naprosto nereálným názorům nebo alkoholu.
Kvadratura takto postaveného Pluta na Mars v Beranu v I domu ukazuje na to, že tenhle nereálný přístup těžce postihne celý stát a všechny složky obyvatelstva a jejich zdraví

Pluto se již z konjunkce s Jupiterem a Saturnem dostal na okraj působení, takže záleží na názoru každého, jestli jeho vliv ještě započítávat k dané konjunkci. Pokud budu uvažovat konjunkci Jupiter Saturn na 1° Vodnáře bez Pluta, stejně se moc nezmění na tom, že značí doslova omezení času svátečního, nebo také omezení rozletu, rozmachu a rozvoje a to na úrovni širokých vrstev obyvatelstva, zaměstnanců velkých podniků, zavedených podniků. Pokud bych započítal ještě vliv Pluta, dalo by se to popsat jako bláhové naděje, že k tomu nedojde. Myslím, že v tu dobu ale již bude jisto.

První dům vypovídá o tom, že všeobecné podmínky ve státě budou značně rozkolísané a zmatené a budou do nich vstupovat silné emoce a bludy (Luna v konjunkci s Neptunem v Rybách). Řád a nápravu se bude vláda snažit řešit pomocí silově prosazovaného léčení společnosti (a to ať již v oblasti vzdělávání nebo medicíny nebo financí), nicméně slabý Mars ukazuje, je to moc nebude fungovat a lidé se budou snažit si něco užít bez ohledu na realitu ( Lilith v Býku s retrográdním Uranem) a moc vládu respektovat nebudou. To povede k další destabilizaci materiálního zabezpečení a finanční situace širokých vrstev obyvatelstva.

A tyhle vlivy Lilith v Konjunkci s Uranem bude silně podporovat zcela přízemní, nesmyslná a zmatená komunikace nejvyšších vládních představitelů, daná spáleným Merkurem na 1° Kozoroha, jejímž cílem bude uchlácholit naštvané vrstvy obyvatel a zlepšit si oblíbenost.
Marně.

Takhle depresivní horoskop jsem dlouho neviděl. Budu se muset podívat, jak vypadaly horoskopy republiky po Heydrichiádě.

V Konstantinových Lázních dne 28.11.2020 15:28 SEČ

Z diskuse na FB skupině Československé astrologické fórum vzešla vcelku velká diskuse s podivuhodně malým množstvím konstruktivních připomínek. Nejvíce mi zaujala tato:

Konjunkce Jupitera a Saturna je sice spojení protikladných, ale spolupracujících sil. Vede k podpoře tradičních osvědčených filozofií, názorů, postupů, zákonů atd. Vede k odpovědnosti, která by měla být opřená na filozofických/náboženských/morálních základech. To je za mě palec nahoru. Protože se děje na prvním stupni Vodnáře a obě planety jím pak budou procházet, zřejmě vstoupí do popředí etika a morálka virtuálního prostředí a následně usměrnění pomocí zakonných norem.

Autorka : Vanda Milošová

Ikdyž je tento výklad jiný než můj, jsem rád za jiný názor. Přístupů k věci je nekonečně mnoho. A v tomto případě bych se rád pletl.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.